Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Restart ο Ηρακλής Ψαχνών. 2-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης.


Μεγάλη νίκη απο πλευράς ψυχολογίας και βαθμολογικής ανάσας πέτυχε ο Ηρακλής Ψαχνών απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης με σκορ 2-1 όντας η πρώτη με τον Γ. Φοιρό στον πάγκο του "ημίθεου".

Οι Ευβοιώτες φαίνεται οτι δεν πτοήθηκαν απο τις απουσίες των Πατσατζόγλου, Νάκα και Ποσίνκοβιτς και ήταν εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά και ουσιαστικά στο παιχνίδι μετά το πρώτο αναγνωριστικό δεκάλεπτο.

Προηγήθηκαν μάλιστα στο 15' με τον Παλαιολόγο, όταν μετά απο εκτέλεση φάουλ του Ράντι ο Φλίγκος πήρε την πρώτη κεφαλιά στο ύψος της μεγάλης περιοχής και στη συνέχεια ο Παλαιολόγος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Απόλλωνα και με ένα ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-0) της "Ελαφράς Ταξιαρχίας".

Στη συνέχεια η ομάδα του Γ. Φοιρού έδωσε χώρους στον Απόλλωνα, εκείνος πίεσε, αλλά πέρα απο το δοκάρι του Κυβελίδη στο 22', που ήταν και η απάντηση στο γκολ του Παλαιολόγου, οι παίκτες του κ. Κωστένογλου δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Στην επανάληψη πάλι ο "ημίθεος" ήταν εκείνος που μπήκε δυνατά στο παιχνίδι φτάνοντας μάλιστα και στο δεύτερο γκολ στο 53'... Σε μια απο τις αντεπιθέσεις του Ηρακλής ο Ράντι έβγαλε πολύ ωραία κάθετη μπαλιά στον Παπαδόπουλο, εκείνος έκανε την παράλληλη σέντρα, ο Κουτσόπουλος δεν κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα η οποία ακούμπησε στον Κοτσώνη και αναπαύθηκε στα δίχτυα του Απόλλωνα Σμύρνης (2-0).

Το μόνο που κατάφερε η "Ελαφρά Ταξιαρχία" ήταν να μειώσει σε  2-1, τρία λεπτά αργότερα... Ο Λαγός εκτέλεσε το φάουλ ο Κυβελίδης εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Μελίσσα και με κοντινό πλάσε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ηρακλή.

Οι συνθέσεις:


Ηρακλής Ψαχνών (Γ.Φοιρός):
Μελίσσας, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος, Παπαδόπουλος, Ραπτάκης, Πατσατζόγλου Β., Παληγεώργος, Φλίγκος (88' Σικαλιάς), Ράντι (92' Κοτίτσας), Κοσουτις (65' Γκεμίσης), Γουόρντεν.

Απόλλωνας Σμύρνης (Ν. Κωνστένογλου):
Κουτσόπουλος, Κύργιας, Γεωργίου, Κοτσώνης (59' Νάνια), Γκόλιας, Γκονζάλες (45' Λαγός), Χατζής, Φαρινόλα (82' Κυριάκος), Βαντερσον, Κυβελίδης, Ανγκούλο.
Ακούστε την συνέντευξη τύπου