Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Ανακατατάξεις στη βαθμολογία έφερε ο «ΑΟ Αιδηψού»

Ανακατατάξεις στη βαθμολογία έφερε ο «ΑΟ Αιδηψός» που νίκησε την «Ακαδημία Ιστιαίας» μέσα στην έδρα της, σε ένα παιχνίδι που το καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο.
Το βαθμολογικό αλλά και τοπικό ντέρμπι ήταν δυνατό και η ομάδα του Βογιατζή αν και είχε τις ευκαιρίες, το αποτέλεσμα το πήραν τελικά οι φιλοξενούμενοι που χειρίστηκαν την μπάλα πιο έξυπνα.
Πραγματικά οι ευκαιρίες των γηπεδούχων ήταν πολλές, αλλά οι παίκτες της δεν κατάφεραν να τις μετουσιώσουν σε γκολ.
Μετά το σημερινό αποτέλεσμα, οι δυο ομάδες βρίσκονται παρέα στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με αυτή της «ΑΕΚ Νέου Πύργου» να είναι πρώτη μετά τη νίκη της επί της Κηρίνθου.

Φάσεις του ντερμπι

2’ Μετά από εκτέλεση φάουλ και ένα μπέρδεμα μέσα στην άμυνα της Ακαδημίας, η μπάλα βρίσκεται στα πόδια του Γιάννη Βασιλείου που εύκολα ανοίγει το σκορ ( 0 – 1)
 
16΄ ο Δ. Δαρζέντας δίνει στον Κουκούρα που εκτελέι δυνατό σουτ από κοντά. Ο Ψαρράς διώχνει σωτηρια με τα πόδια.
24΄ Ο Α. Δαρζέντας βρίσκεται στην περιοχή, δυο μέτρα από τη γραμμή του τέρματος του Ψαρρά, σουτάρει αλλά βρίσκεται πόδι αμυνόμενου στην πορέια και σώζεται η εστία της Αιδηψού..
27’  Ο Κουκούρας γεμίζει τον Παπανδρέου μετα από εκτέλεση φαουλ και εκίνος με κεφαλιά στέλνει την μπάλα  πάνω από το οριζόντιο του Ψαρρά.
30΄ Σε επίθεση βρίσκεται η Αιδηψός με τον Μιχ. Αναγνωστου που προωθεί την μπάλα προς τα δεξιά και βρίσκει τον αρχηγό του Γιώργο Δημητρίου που με μια κεφαλιά ψαράκι βρίσκει τα δίχτυα του Δαμάσκου για δεύτερη φορά ( 0 – 2)
33΄ Ο Αφένδρας γεμίζεται από τον Γλύκο και εκτελεί σκαστό σουτ μέσα στην περιοχή που διώχνει σε κόρνερ ο Ψαρράς.

37΄ Ο Κουκούρας βρίκστεαι τετ α τετ με τον Ψαρρά, αλλά δεν καταφέρνει να κοντρολάρει πετυχημένα την μπάλα και να την στείλει στο στόχο.
50΄ Σέντρα Τζαφεράι και στη συνέχεια κεφαλιά του Αφένδρα, αποκρούει ο Ψαρράς.
62΄ Κεφαλιά του Μπιμπάι καταλήγει λίγο αόυτ
68΄ Ο Παπανδρέου εκτελεί δυνατό σουτ που βρίσκει το δοκάρι του Ψαρρά.
92’  Ο Χαζαράκης καταφέρνει να βρεθέι μόνος με το Δαμάσκο, εκτελέι σουτ αλλά ο πορτιέρο της Ακαδημίας διώχνει με τα χέρια ενώ αμέσως μετά ο ίδιος χάνει άλλη ευκαιρία.

ΠΣ Ακαδημία Ιστιαίας (Γιάννης Βογιατζής):
Δαμάσκος, Κρυσταλόγιαννης (46΄ Τζαφεράι), Καλαμπόκας, Παπανδρέου, Γλύκος, Αφένδρας, Κουκούρας, Σιάνος, Δαρζέντας Δ, Δαρζέντας Α, Μπερμπεράι

Α.Ο. Αιδηψός (Λάζαρος Κυρπισλίδης):
Ψαρράς, Μπατσιώτος, Σιρπιτσιόγλου, Δημητρίου, Φάτσης, Αθανασίου, Βασιλείου (83΄  Αναγνώστου Ν), Καπλανάι, Φώτου Χ (61΄  Αναγνώστου Μ.Α), Αναγνώστου Μ.Γ (65΄ Ζαχαράκης), Μπιμπάι.

Διαιτητής: Γιώργος Σέγκος
Βοηθοί:  Βελέντζας – Νικολάου

Μπεκιάρης Χρήστος

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ απο το παιχνίδι