Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Ισοπαλοι Αίας και ΑΟ Κριεζών

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι του 3ου ομίλου της Γ' κατηγορίας που διεξήχθη στο γήπεδο Μπουρτζίου μεταξύ του Αίαντα Χαλκίδας και του πρωτοπόρου ΑΟ Κριεζών με σκορ 1-1.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά σε μια αντεπίθεση της ομάδας των Κριεζών ο Πετρογιάννης βρέθηκε σε θέση βολής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αίαντα γράφοντας το 0-1 στο 25' του αγώνα. 
Παρά την υπεροχή τους οι γηπεδούχοι δεν κατάφερα να ισοφαρίσουν με τον Γκογκορόση να πραγματοποιεί δυο σωτήριες επεμβάσεις και να κρατάει το 0-1 ενώ μια ευκαιρία να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ είχαν και τα Κριεζά ενώ το σφύριγμα της λήξης βρήκε τα Κριεζά να προηγούνται με 1-0.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατάφεραν με το ξεκίνημα να φέρουν τον αγώνα στα ίσια στο 47' και να διαμορφώσουν το 1-1 εκμεταλλευόμενοι ένα λάθος της άμυνας των Κριεζών.
Παρά τις προσπάθειες εκατέρωθεν και αφού ο αγώνας δικαιολόγησε τον χαρακτηρισμό ντέρμπι δεν άλλαξε κάτι και η λήξη του αγώνα βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με 1-1 με αποτέλεσμα να υπάρχει συνωστισμός και μεγάλο ενδιαφέρον στον πίνακα της βαθμολογίας για την συνέχεια.