Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Κατέβασε τα ρολλά ο Ντουμάνης

Η πρώτη βαθμολογική απώλεια για τον ΑΟ Χαλκίδας ήρθε τη 10η αγωνιστική από τη ψυχωμένη Δροσιά, με το τελικό 0-0 να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Σε ένα  ηλιόλουστο Κυριακάτικο μεσημέρι οι 300 και πλέον φίλαθλοι που παρακολούθησαν τον αγώνα μπορεί να μην αποζημιώθηκαν από  το θέαμα, καθηλώθηκαν όμως μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης από  το πάθος των 22 ποδοσφαιριστών.
Η πρώτη καλή φάση του αγώνα καταγράφηκε στο 5’ όταν ο Κατσικάρος σούταρε άουτ. Στο 14΄ ήρθε η απάντηση του ΑΟΧ με το Τσομπάνη να πλασάρει άουτ μετά από κόντρα επίθεση.  Στο 19΄οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Σάκη Τσούτη και το ημίχρονο έληξε με μια μακρινή εκτέλεση φουλ του Θωμά στο 28΄που δεν ανησύχησε το Ντουμάνη.
Με την έναρξη της επανάληψης το σουτ του Βαλκάνου πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΑΟ Χαλκίς είχε τις ευκαιρίες να καθαρίσει το παιχνίδι στις κόντρα επιθέσεις που δημιούργησε. Εδώ χαρακτηριστικό είναι ο τέως γκολκίπερ του ΑΟΧ και νυν της Δροσιάς Ντουμάνης κράτησε το μηδέν στην εστία του όταν στο 80' σέντρα σουτ του Βαλκάνου που κατευθυνόταν στο γάμα έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ, ενώ στο 83' έκανε φοβερή επέμβαση σε σουτ του Τσεκούρα.
Στο 86' εξ επαφής απέκρουσε πλασέ του Τσομπάνη, ενώ στο 90' σε διαγώνιο σουτ του Καραμπά τινάχτηκε και έδιωξε στην γωνία του σε κόρνερ.
Είχε προηγηθεί στο 88' κεφαλιά δυναμίτης στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή πλασέ από ένα μέτρο του Βαλκάνου έφυγε άουτ.
Άριστο το διαιτητικό τριο Φώτη - Περιβολάρη- Σπανού

ΑΠΚΟ Δροσιάς(Δ. Αντωνόπουλος) :
Ντουμάνης, Ρ. Τσούτης, Ματζούνης, Κηπιώτης, Σ. Τσούτης, Κατσικάρος, Σπυρόπουλος (78΄Φρυγανάς), Παναγιωτάκος, Λίφο (83΄Βουλωμένος) Αντωνόπουλος, Σλαεμ (68΄Ρίτσα)

ΑΟ Χαλκίς (Γ. Λάμπρου):
Μόνος, Κοροβέσης (68΄Σφυρόπουλος), Τζαφέρος, Καραμπάς, Αυλωνίτης, Ευσταθίου, Τσομπάνης, βαλκάνος, Θωμάς, Ανέστης (62΄Τσεκούρας), Σμυρναίος (62΄Κωνσταντάγκας).
Ακούστε δηλώσεις προπονητών


>