Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Δόξα Προκοπίου- Α.Ο. Σκύρου 1-2


 Άλλη μία ήττα γνώρισε η Δόξα στο γήπεδό της,αυτή τη φορά από την Σκύρο με σκορ 1-2 και παρέμεινε στην ουρά τού βαθμολογικού πίνακα της Α'κατηγορίας της Εύβοιας .
   Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, είχαν κάποιες ευκαιρίες και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 31' με ωραίο πλασέ του ''μικρού'' Ανδρέου.Ωστόσο οι Σκυριανοί δεν το έβαλαν κάτω,πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 44' με  πέναλτι με τον Δανακλίδη.
   Στην επανάληψη η Δόξα προσπάθησε να βγει μπροστά,και σε αρκετές φάσεις τα κατάφερε, με καλλίτερη  αυτή στο 55' όπου σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουτσουφλάκη η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γιαλού.Από κει και μετά οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες και στο 93'σ'ένα από τα πολλά λάθη της άμυνας των Προκοπιανών, οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με πλασε του Καρακώστα μέσα από την μικρή περιοχή.

ΔΟΞΑ Προκοπίου:(Κουτσουφλάκης Δ)
Αλατζάς,Σταμούλος,(64'Μουργκογιάννης)Πουλιπούλης,ΜορφούληςΓ,ΑνδρέουΑ,ΚανελλόπουλοςΑ,Κανελλόπουλος(72'Καλλάης),ΑνδρέουΣ   Δασκαλόπουλος, Δημάκος,  Μορφούλης Α       
 (60'Γεωργίου ,Κουτσουφλάκης.

ΑΟΣκύρου:(Δρόσος)Γιαλός,Ζορμπάς(67'Μοκάνου),Χιώτης,Κυριακόπουλος, Ξανθούλης, Τσαχαλής,Καρακώστας, Μανωλάκης(84'Τραχανάς), Τσελέπης,Δανακλίδης,Βογιατζής.