Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Έξυπνη νίκη ο Ταμυναϊκός στο Βασιλικό

Παίζοντας έξυπνα ο Ταμυναϊκός πήρε σπουδαία νίκη μέσα στο Βασιλικό με ένα γκολ που σημείωσε στο 84' μην αφήνοντας χρονικά περιθώρια στον Λήλα να αντιδράσει για το υπόλοιπο του παιχνιδιού, σε έναν αγώνα που είχε λίγες φάσεις κι από τις δύο ομάδες.
Με τον Ταμυναϊκό να έχει καλύτερα πατήματα στο πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε ο αγώνας που είχε δυο φάσεις στα καρέ του Τσάμαρη.
Στο 1' σουτ του Β Τσαλιαγκού έφυγε άουτ και στο 5' από πλάγια αριστερά ο Κρόκος πλάσαρε με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τσάμαρη.
Στην συνέχεια ο Λήλας ισορρόπησε και στο 11' είχε ένα σουτ του Γούναρη άουτ.
Στο 27' ο Κατσικαβάλης από καλή θέση έπιασε δυνατό σουτ άουτ.
Στο 29 παράλληλη σέντρα στα καρέ του Ντουρέκα και δυο παίκτες του Λήλα δεν κατάφεραν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα του Ντουρέκα. Έτσι κύλησε το πρώτο μέρος που έστειλε ισόπαλες τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με 0-0.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς άρχισαν να πιέζουν αλλά ακίνδυνα χωρίς να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Είχαν όμως τρεις καλές στιγμές στο 48' σε πλασέ του Μαραγκού από κοντά  άουτ, στο 67' μια κεφαλιά του Καρλατήρα ελάχιστα άουτ και στο 80' σε πλασέ από πλάγια του Μαραγκού άουτ.
Η ομάδα του Ταμυναϊκού μια φορά πλησίασε τα καρέ του Τσάμαρη στο 84' όταν ο Γ. Τσαλιαγκός πήρε την μπάλα με το στήθος, μπήκε στην περιοχή πάσαρε στον Β' Τσαλιακό, αυτό συρτή σέντρα στον αμαρκάριστο Σταμέλο που σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1.
Δείτε το γκολ του Σταμέλου που όπως θα δείτε το αφιέρωσε στην σύζυγο του που σε λίγες μέρες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Είναι χαρακτηριστική η κίνηση του Σταμέλου μετά το γκολ που πέτυχε

Λήλας Αντ Τσαραντάνης:
Τσάμαρης, Κικίδης, Καρλατήρας, Καρατζάς (69' Κουσερής), Νάνος (80' Αλεξίου), Γούναρης, Κατσικαβάλης ( 63' Ντρέκης), Μπράχο, Τρίκκας, Χαλιώτης, Μαραγκός/

Ταμυναϊκός: Σπ. Σταματούκος.
Ντουρέκας, Κρόκος, Μάλλιος, Λύκος Δ, Πιλάτης, Ιωαννίδης, Σταμέλος ( 90' Δροσάτος), Τσάγκος (46' Λύκος Μ, Τσαλιαγκός Β, Τσαλιαγκός Γ, Ρουμπής (90' Γκαβός).
Αριστος ο κ Σέγκος και οι βοηθοί του κκ Κοντογιαννίδης, Αντωνίου
Ακούστε τις δηλώσεις των δύο προπονητών


>