Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Αρτεμησιακός - Ερμής Ροβιών 2-2 ! ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Με την ισοπαλία κατάφερε ο Ερμής Ροβιών να φύγει από το γήπεδο του Αρτεμησίου, μοιράζοντας τους βαθμούς και ισοβαθμώντας τελικά με τον γηπεδούχο «Αρτεμησιακό» στην 4η θέση με 11 βαθμούς.
το Προεδρείο του Ερμή Ροβιών
Το παιχνίδι ήταν αρκετά θεαματικό και ο «Αρτεμησιακός» αν και ήταν καλύτερος και σαφώς είχε τις ευκαιρίες να το πάρει, τελικά αρκέστηκε στο μοίρασμα βαθμών.
Ο «Ερμής» αν και δυνατός, δεν έκανε τις ευκαιρίες αλλά εκμεταλλεύτηκε δυο λάθος στιγμές της άμυνας της ομάδας του Γιάννη Κερασιώτη και πέτυχε δυο γκολ, μάλιστα προηγούμενος κιόλας από το δέκατο λεπτό.

2΄  Ο Νίκος Καρακάξης με εκτέλεση φαουλ απο πλάγια, βρίσκει τη συμβολή των δοκαριών των φιλοξενούμενων.
10΄ Σε κακή συνεννόηση της άμυνας του «Αρτεμησιακού»¨, η μπάλα βρίσκεται στα πόδια του Μακρή που είναι τετ α τετ με τον Ν. Κερμανίδη και εύκολα ανοίγει το σκορ (0-1)
13΄ Ο Νίκος Ευσταθίου από κοντά εκτελεί σουτ που καταλήγει ελάχιστα άουτ.
20΄ Ο Νίκος Καρακάξης προωθείτε και βρίσκεται σχεδόν στο αριστερό κορνερ και επελαύνει προς την περιοχή του Αντωνίου Κ που βγαίνει να τον ανακόψει. Ο Καρακάξης τον ξεγελά και περνά την μπάλα από πάνω του και τελικά αυτή καταλήγει στα δίχτυα ( 1-1).
22’  Ο Ν. Καρακάξης  δίνει στον Ν. Ευσταθίου  που σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής και βρίσκει τα δίχτυα του Κ. Αντωνίου (2-1)
25΄ Ο Βασιλικώτης γεμίζει τον Ν. Καρακάξη που σουτάρει και βγάζει την μπάλα ελάχιστα άουτ.
54΄ Από κοντά ο Ν. Καρακάξης σουτάρει και ο Κ. Αντωνίου καταφέρνει να μπλοκάρει.
57΄ Από αριστερά ο Ν. Καρακάξης δίνει στον Γίτσα που βρίσκεται μπροστά σε άδεια εστία, αλλά δεν πιάνει την μπάλα καλά και χάνει την ευκαιρία να σκοράρει.

60΄ Ο Νίκος Καρακάξης μπαίνει από αριστερά και πάλι και δίνει στον Μιχαήλ. Εκείνος από το ύψος της μικρής περιοχής σουτάρει με στόχο το γάμμα του Κ. Αντωνίου που πετάγεται και με τα χέρια διώχνει σε κόρνερ.
63΄ Η άμυνα του «Ερμή» δεν καταφέρνει να συνεννοηθεί και η μπάλα βρίσκεται στα πόδια του Γίτσα που επιχειρεί γυριστό σουτ και αυτό καταλήγει πάνω από το οριζόντιο του Αντωνίου.
65΄ Ο Διαμαντής εκτελεί κόρνερ που βρίσκει το κεφάλι του Ν. Καρακάξη και εκείνος το στέλνει στο οριζόντιο δοκάρι.
73΄ Άλλη μια επίθεση με τον Ν. Καρακάξη απο πολύ πλάγια σουτάρει και ο Κ. Αντωνίου καταφέρνει να διώξει με τα πόδια.
83΄ Ο Φράγκος καταφέρνει να αιφνιδιάσει την άμυνα των γηπεδούχων και βρίσκει τα δίχτυα του Ν. Κερμανίδη, ισοφαρίζοντας σε 2-2.


Αρτεμησιακός 2014:
Ν. Κερμανίδης, Κοντζιάς, Σάντης, Ι. Καρακάξης, Παπαδόπουλος, Ευσταθίου (59΄ Θεοδώρου), Γίτσας, Διαμαντής, Βασιλικώτης, Μιχαήλ, Ν. Καρακάξης



Ερμής Ροβιών:
Κ. Αντωνίου, Παππάς, Φράγκος (92΄ Δήμος), Φουντούλης, Μαρουδής, Γιακουμάκης, Κυριακού (83΄ Μαγγανάς), Μηνάς, Μακρής, Γεροδήμος, Ματθαίος (76΄ Τζανερής)




Πολύ καλή η διαιτησία του Χατζηκαμαγιάννη και των βοηθών του Κασομούλη και Δάλα.

Μπεκιάρης Χρήστος