Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

A.Γ.Σ.Λίμνης-Δόξα διρφύων-μεσσαπίων 44-47

   Με νίκη και μάλιστα εκτός έδρας ξεκίνησε τις υποχρεώσεις τις στο πρωτάθλημα της Γ'ΕΣΚΑΣΕ η νέα ομάδα, Δόξα διρφύων- μεσσαπίων,αφού κέρδισε στο κλειστό του Μαντουδίου τον α.γ.σ. Λίμνης με σκορ 44-47.
   Οι ψαχνιώτες ξεκίνησαν άσχημα και έφταναν να χάνουν και με εφτά πόντους διαφορά στο α'δεκάλεπτο που έληξε με σκορ 15-11 υπέρ των γηπεδούχων.Στο β'δεκάλεπτο μείωσαν τη διαφο
ρά από τούς αντιπάλους τους και κατάφεραν 2λεπτά και 2δεύτερα πρίν το τέλος του ημιχρόνου να περάσουν μπροστά στο σκορ.Το ημίχρονο τούς βρήκε να προηγούνται με 22-28.
     Και στο γ' δεκάλεπτο η Δόξα ήταν καλλίτερη απο τη Λίμνη που ήταν πολύ άστοχη τόσο στα σούτ εντός παιδιάς όσο και στις ελεύθερες βολές,έτσι το δεκάλεπτο τελέιωσε με σκορ 31-39 για τη Δόξα.
Στο δ' δεκάλεπτο οι λιμνιώτες έκαναν την ύστατη προσπάθεια να γυρίσουν το ματς και κατάφεραν να κατεβάσουν τη διαφορά μέχρι και το ενα πόντο,αλλά οι φιλοξενούμενοι με δύο εύστοχες βολές στο τέλος του αγώνα κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και να φύγουν από το Μαντούδι με το ροζ φύλλο αγώνα.
Α.Γ.Σ.Λίμνης:Τσιτσικίδης,Φώτου,Γεωργίου,Ιωάννου,Γιάνναρος
,Φαφούτης,Ευσταθίου,Πορτοκαλίδης,
                       Αγγελής,Αγγελόπουλος,Τριανταφύλλου,Δήμου.
ΔΟΞΑδιρφ.μεσσαπίων:Κατσίκας,Διαμαντής,Κηρόπουλος- ,Δραγουμάνης,Τσιγκαλουδάκης,Καλογιάννης,Χονδρός,Πνευματικός,
Γραμματικόγιαννης,Κωνσταντινίδης.